Χώρος

φέτος κατ’ εξαίρεση, το Global Game Jam [Athens] θα μετακομίσει και θα στεγαστεί ηλεκτρονικά στο γνωστό σε όλους μας Discord.  
Τον server του Global Game Jam [Athens] θα τον βρείτε στην διεύθυνση:

https://discord.gg/eVN6aVu2ZC  

Για όσους δεν γνωρίζουν, το discordείναι μια εφαρμογή μπορεί να φιλοξενήσει την κοινότητα μας και να συντονίσουμε από εκεί τις δράσεις μας. 

Σας περιμένουμε όλους εκεί. 
Ακόμη και αν δεν πάρετε μέρος στην διοργάνωση, υπάρχει χώρος και για εσάς στην κοινότητα μας.

Μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις, να γνωρίσετε και να σας γνωρίσει κόσμος, να βοηθήσετε τους συμμετέχοντες είτε με τις ιδέες σας, τις γνώσεις σας ή ακόμα και να αναλάβετε να υλοποιήσετε ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού στον ελάχιστο χρόνο που μπορεί να διαθέτετε.

Στην τελευταία περίπτωση, βέβαια, συμμετέχετε στο Global Game Jam [Athens] αλλά δεν σας το λέμε από τώρα για να μην σας αγχώσουμε. Ναι, τόσο απλό είναι να πάρετε μέρος. Ναι, τόσο απλό είναι να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι.

Μην καθυστερείτε όμως. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του GlobalGameJam[Athens] και έχουμε δουλειά να κάνουμε. Ας εκμεταλλευτούμε αυτόν τον χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα αλλά και να οργανώσουμε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος.

Ειδικά στην περίπτωση που σκοπεύετε να πάρετε μέρος για πρώτη φορά και δεν έχετε παρέα ή ομάδα για να συμμετέχετε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να γνωρίσετε τους υπολοίπους της παρέας μας.