Τι κάνεις σε ένα Game Jam;

Κάποιοι ίσως αναρωτιέστε: Τι κάνεις σε ένα Game Jam; Μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ έστω κι αν δεν έχω καθόλου εμπειρία στη δημιουργία παιχνιδιών;
Το Game Jam, λοιπόν, είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσεις τη δημιουργικότητα σου, να φτιάξεις μέσα σε 48 ώρες ένα παιχνίδι βασισμένο σε ένα θέμα που θα μάθεις την Παρασκευή, να γνωρίσεις κόσμο που θέλει τα ίδια πράγματα με σένα. Το Global Game Jam είναι μία ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μία διοργάνωση μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες δημιουργών από όλο το κόσμο το ίδιο τριήμερο.

Και, ναι, μπορείς να πάρεις μέρος, είτε ήδη δημιουργείς τα δικά σου παιχνίδια είτε όχι, αλλά θέλεις να το δοκιμάσεις. Δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις, αφού εκτός από video game, μπορείς να φτιάξεις ένα επιτραπέζιο με υλικά χειροτεχνίας, ή ένα παιχνίδι χώρου, όπως το κρυφτό, ή αμπάριζα ή τα μήλα. Ή ίσως ένα κυνήγι θησαυρού. Ή ακόμα οτιδήποτε σκεφτείς εσύ και θα ήθελες να παίξεις.

Δεν χρειάζεται καν να έχεις δική σου ομάδα. Μπορείς να έρθεις και μόνος ή με ένα ή περισσότερους φίλους και να γνωρίσεις κόσμο για να σχηματίσετε ομάδα ή ακόμα και να μπεις σε κάποια που υπάρχει ήδη.

Αν έχεις ακόμα απορίες, δες το βίντεο από το Global Game Jam [Athens] 2016.
Αμέσως μετά δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://goo.gl/9EJnXF

και ετοιμάσου να περάσεις ένα εξαιρετικό τριήμερο γεμάτο κέφι και δημιουργία!