Ολοκληρώθηκε το Global Game Jam [Athens]

Οι 48 υπέροχες ώρες του Global Game Jam [Athens] ολοκληρώθηκαν με τις παρουσιάσεις των 14 υπέροχων παιχνιδιών!


Ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την ένθερμη υποστήριξη του Global Game Jam Athens και της κοινότητας του game development συνολικά! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά σε νέες δράσεις και ενέργειες που θα αναδείξουν το συσσωρευμένο ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών στον χώρο των παιχνιδιών.


Ευχαριστούμε την Cisco Greece για την πολύτιμη βοήθειά της, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να στεγάσουμε το Global Game Jam Athens στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - TECHNOPOLIS GKAZI του Δήμου Αθηναίων.


Ευχαριστούμε την Microsoft Ελλάς για την αγάπη και την υποστήριξη με την οποία μας πλαισιώνουν για ακόμα μία χρονιά.
Ευχαριστούμε τις εταιρείες Tamesenco και Gameness Monster για την βοήθεια που μας προσέφεραν καλύπτοντας πάγιες ανάγκες της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε τις εταιρείες e-FOOD.gr, Red Bull, ΕΨΑ και Rainbow Waters για τις γενναιόδωρες παροχές τους οι οποίες τόνωσαν τους δημιουργούς μας καθ'όλη τη διάρκεια τ48 ωρών.
Ευχαριστούμε την ΕΡΤ Α.Ε. η οποία υπήρξε ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του Global Game Jam Athens και κάλυψε την διοργάνωση καθ' όλη τη διάρκειά της μέχρι το τέλος των παρουσιάσεων.
Τέλος, ευχαριστούμε τα gaming sites EnternityGR, GameWorld.gr και Xplay GR που στήριξαν και πρόβαλαν το Global Game Jam [Athens] για ακόμα μια χρονιά!