Οδηγίες ανεβάσματος παιχνιδιου

Οι συμμετέχοντες πρέπει να ανεβάσουν το παιχνίδι που έφτιαξαν κατά την διάρκεια του  Global Game Jam ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

http://www.globalgamejamathens.gr/uploading-instructions

 

And the theme is...

Το θέμα για φέτος είναι "Transmission".

Όλοι εργάζονται ήδη πάνω σε αυτό και βλέπουμε ότι προχωρούν δυνατά σε ενδιαφέρουσες ιδέες.

Δείτε εδώ το Keynote Video και την παρουσίαση του θέματος

Meet the Global Game Jam [Athens] 2018 Media Partner

Το Global Game Jam [Athens] υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η οποία στηρίζει για πρώτη φορά από την θέση του Media Partner τη διοργάνωση του Global Game Jam [Athens] 2018.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι ένας τόπος πολιτισμού που φιλοξενεί εκδηλώσεις και δράσεις όλου του καλλιτεχνικού φάσματος, από το θέατρο, το χορό, τη μουσική, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά έως την ψηφιακή και υβριδική τέχνη και τα γράμματα. Αποστολή της είναι η προβολή του σύγχρονου πολιτισμού, η υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, η καλλιέργεια διεθνών συνεργασιών, η εξερεύνηση των ορίων μεταξύ επιστημών, τέχνης και κοινωνίας, η εκπαίδευση για τα παιδιά και η διά βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε ένα χώρο ανοιχτό και προσιτό σε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.sgt.gr

Έναρξη εγγραφών στο Global Game Jam [Athens] 2018

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο που περιμένατε με ανυπομονησία, έφτασε επιτέλους η στιγμή να ανοίξουν οι συμμετοχές για το Global Game Jam [Athens] 2018.

Σας περιμένουμε και φέτος, στις 26 – 28 Ιανουαρίου 2018, όλους εσάς νέους και παλιούς φίλους σε ένα υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, τη Διπλάρειο Σχολή (Ελληνική Βιοτεχνική Εταιρεία) στην πλατεία Θεάτρου, αρ. 3.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι στην ιστοσελίδα μας. Θα ανανεώνουμε συνεχώς με νέες πληροφορίες και φυσικά μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Αλλά μην χάνετε άλλο χρόνο: Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Global Game Jam [Athens] 2018 γιατί οι θέσεις μπορεί να εξαντληθούν οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και…

Join the game!

Ετοιμασίες...

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα Global Game Jam στην Αθήνα.
Φέτος το Global Game Jam κλείνει τα 10 χρόνια. Ευχόμαστε να τα εκατοστίσει. Όχι μόνο σε έτη. Φέτος περιμένουμε τη συμμετοχή περισσότερων των 100 χωρών σπάζοντας έτσι το περσινό ρεκόρ των 95 συμμετοχών σε επίπεδο χωρών.
Θα τα καταφέρουμε;
Εμείς θα είμαστε εκεί.

 

Σελίδες